Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakwerken Aalst

Wil je dakwerken laten uitvoeren door een professional in de regio Aalst? Klik dan hier om offertes voor dakwerken aan te vragen. Op mijn-dakwerker.be kan je ook prijsvoorstellen aanvragen voor het reinigen van daken. Klik hier om naar de offertepagina voor dakreinigingen te gaan.

 

Dakwerken: wat is er mogelijk?

Als je dakwerken wil laten uitvoeren in de regio Aalst, dan heb je heel wat mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een dakrenovatie laten uitvoeren, maar je kan ook een volledig nieuw dak plaatsen. Wie afwil van algen, mos en ander vuil op het dak, kan kiezen voor een dakontmossing. Hier lees je wat er allemaal mogelijk is bij deze dakwerken.

 

nieuwe dakbedekking Dak renoveren Aalst

Het plaatsen van een overzetdak in de regio Aalst is een van de opties bij een dakrenovatie. Dit houdt in dat er met een lattenconstructie lichtmetalen platen geplaatst worden over de reeds bestaande bedekking van het dak. Extra verstevigingen aan het dak zijn niet nodig dankzij het lichte gewicht van de platen. Je kan ook de dakbedekking vernieuwen bij een dakrenovatie. Om de verwarming van je woning efficiënter te laten verlopen, kan je zeker eens overwegen om nog extra isolatiemateriaal te laten aanbrengen aan de buitenkant van het dak.

 

 

aalst nieuw dak Nieuw dak

Het plaatsen van een nieuw dak is een heuse klus. Een doorzakking van het dak kan een reden zijn om het dak te vernieuwen, maar in sommige gevallen kan men gewoon wat verstevigende balken aanbrengen. Als vocht of insecten echter de gordingen van het dak hebben aangetast, dan zal een dakvernieuwing noodzakelijk zijn. Het is overigens ook nodig om bij werken die de stabiliteit van de woning beïnvloeden een beroep te doen op een architect. Hou dit dus zeker in gedachten als je een nieuw dak laat plaatsen, ook op het gebied van het budget.

 

 

dakontmossing Ontmossen dak

Het weer kan een stevige invloed hebben op de staat van het dak. Er zullen zich namelijk onder invloed van de weersomstandigheden al snel mossen, algen en ander vuil gaan vormen. Dit is niet alleen slecht uit esthetische overwegingen, maar dit kan ook schade aan de dakbedekking veroorzaken. Deze kan namelijk poreus worden, er kunnen barsten in de bedekking van het dak komen,… Dit alles kan tot lekken leiden. Om dit te voorkomen kan men het dak ontmossen. Als bijkomende bescherming kan men het dak coaten of impregneren.

 

 

Prijs dakwerken Aalst

De prijs van dakwerken wordt bepaald door verschillende factoren. De materiaalkeuze en de oppervlakte van het dak zullen bijvoorbeeld al een erg grote rol spelen in de prijsbepaling.

Een overzetdak plaatsen kan vanaf 50 euro per vierkante meter. Als je klassieke dakpannen wil laten vervangen, dan mag je je verwachten aan een prijs vanaf 25 euro per vierkante meter. Voor leien zal deze startprijs ongeveer 30 euro per vierkante meter bedragen.

Als je de muurplaat van je gordingendak met dakpannen wil vervangen, moet je rekenen op een startprijs van 600 euro per strekkende meter.

De prijs van een gewone dakontmossing ligt ongeveer tussen 9 en 15 euro per m2. Voor een dakontmossing met nabehandeling met een beschermende coatinglaag betaal je ongeveer 30 euro per vierkante meter.

 

dakwerken aalst

 

Dakwerker Aalst zoeken: vraag hier je offerte aan!

Aangezien de tarieven van dakwerkers nogal verschillend kunnen zijn, kan het erg nuttig zijn om prijzen van dakwerken goed te vergelijken. Meerdere offertes aanvragen is dus de boodschap! Via mijn-dakwerker.be wordt prijzen vergelijken erg eenvoudig. Je kan op de offertepagina gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende dakwerkers uit de regio Aalst.

 

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkend dakwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakwerkers