Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakwerken Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een dakwerker uit de regio Sint-Niklaas? Op deze pagina kan je offertes voor dakwerken aanvragen. Ben je op zoek naar een vakman voor het laten reinigen van je dak? Klik dan hier om offertes voor een dakreiniging aan te vragen.

 

Welke dakwerken kan ik laten uitvoeren?

Aangezien je dak een belangrijke bescherming tegen de weersinvloeden vormt, is het belangrijk om het in goede staat te houden. De mogelijkheden bij dakwerken zijn erg uitgebreid. Zo kan je bijvoorbeeld een volledig nieuw dak laten plaatsen of je oud dak renoveren. Heb je vooral last van mossen, algen en ander vuil op je dak, dan kan je een dakontmossing laten uitvoeren. We overlopen hier wat deze werken zoal inhouden.

 

nieuw dak Sint-Niklaas Dak vernieuwen

Het vernieuwen van het dak is een stevige klus. Als je te maken hebt met een doorgezakt dak, dan kan een dakvernieuwing zich opdringen, al kan het aanbrengen van verstevigende balken soms al volstaan. Als de gordingen van het dak echter door vocht of insecten zijn aangetast, dan zal het dak vernieuwd moeten worden. Hou er rekening mee dat je een architect moet inschakelen bij werken die te maken hebben met de stabiliteit van de woning. Dit brengt vanzelfsprekend extra kosten met zich mee.

 

 

dak renoveren Dak renoveren Sint-Niklaas

Bij het renoveren van een dak in Sint-Niklaas is het vernieuwen van de dakbedekking een veelgebruikte oplossing. Aangezien er veel warmte verloren gaat via je dak, kan je met het oog op een efficiëntere verwarming bij deze dakwerken zeker eens overwegen om extra isolatie aan te brengen langs de buitenkant van het dak. Een overzetdak is een andere optie voor dakrenovaties. Hierbij worden lichtmetalen platen over de bestaande bedekking van het dak geplaatst. Dankzij het lichte gewicht van de platen hoeven er geen verstevigingen aangebracht te worden.

 

 

ontmossen daken Dakontmossing

Het dak krijgt heel wat te verduren onder de weersomstandigheden. Dit kan leiden tot de vorming van mossen, algen en ander vuil. Dit oogt niet alleen onverzorgd, het kan ook tot beschadiging aan de dakbedekking leiden. Er kunnen bijvoorbeeld barsten ontstaan, door het poreuzer worden van de dakbedekking kunnen er lekken ontstaan, enz. Een oplossing hiervoor is een grondige dakontmossing. Om extra bescherming tegen de weersinvloeden te bieden, kan het dak ook gecoat of geïmpregneerd worden.

 

 

Prijs dakwerken Sint-Niklaas

De kostprijs van dakwerken is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zullen het gekozen materiaal en de totale oppervlakte van het dak een sterke invloed hebben op de kosten.

Voor het vervangen van de muurplaat van een gordingendak met pannen beginnen de prijzen bij 600 euro per strekkende meter.

De prijzen voor het vervangen van dakpannen zonder isolatie beginnen bij 25 euro per vierkante meter. Leien zijn iets duurder: de prijs voor het vernieuwen van een leien dakbedekking zonder isolatie begint bij 30 euro per vierkante meter. Het plaatsen van een overzetdak kan vanaf ongeveer 50 euro per vierkante meter.

Voor het laten ontmossen van je dak betaal je zo’n 9 à 15 euro per vierkante meter. De prijs voor het laten ontmossen en coaten van je dak ligt rond 30 euro per m2.

 

dakwerken Sint-Niklaas

 

Dakwerker Sint-Niklaas zoeken

Als je dakwerken wil laten uitvoeren, doe je er goed aan om offertes aan te vragen bij meerdere dakwerkers. De prijzen die dakwerkers hanteren, kunnen namelijk sterk verschillen. Door meerdere offertes aan te vragen kan je gemakkelijk materialen, methodes en prijzen vergelijken. Via mijn-dakwerker.be kan je prijsvoorstellen voor dakwerken aanvragen bij verschillende dakwerkers uit de regio Sint-Niklaas. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkend dakwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakwerkers