Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakwerken Mechelen

Wil je dakwerken laten uitvoeren door vakmannen in de regio Mechelen? Op deze pagina kan je gratis en vrijblijvend offertes voor dakwerken aanvragen. Wil je een dakreiniging laten uitvoeren? Voor offertes hiervoor kan je ook bij mijn-dakwerker.be terecht. Klik hier om prijsvoorstellen voor dakreinigingen aan te vragen.

 

Mogelijkheden bij dakwerken

Als je dakwerken wil laten uitvoeren in de regio Mechelen, heb je heel wat keuze. Zo kan je ervoor kiezen om je dak te ontmossen, maar je kan het dak ook renoveren. Een volledig nieuw dak plaatsen is ook een mogelijkheid. Hier lees je wat deze werkzaamheden inhouden.

 

dakontmossing Dak ontmossen

Het dak is onderhevig aan de weersomstandigheden. Daarom kunnen er zich mossen, algen en ander vuil op het dak vormen. Het dak ontmossen kan hiervoor een oplossing zijn. Mossen kunnen namelijk de staat van het dak verzwakken en de dakbedekking kan ernstige schade oplopen. Het ontmossen kan gebeuren met of zonder reinigingsmiddelen. Door het dak na de ontmossing te coaten of te impregneren, geef je het een goede bescherming.

 

 

renovatie van dakDak renoveren Mechelen

Wie ervoor kiest om een dakrenovatie uit te voeren in Mechelen, kan bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Veel mensen kiezen er ook voor om meteen nog wat isolatie aan de buitenkant van het dak te laten aanbrengen voor een efficiëntere verwarming. Het plaatsen van een overzetdak is een andere populaire vorm van dakrenovatie. Hierbij komen er lichtmetalen platen op een bestaande dakconstructie te liggen. Door het lichte gewicht van deze platen moet men geen verstevigingen aanbrengen.

 

 

mechelen nieuw dak Nieuw dak plaatsen

Het plaatsen van een nieuw dak is een drastische verbouwing. Dit wordt gedaan als de gordingen bijvoorbeeld te zwaar aangetast zijn door insecten of vocht. Ook een doorzakking van het dak kan ervoor zorgen dat het nodig is om het dak te vernieuwen. In sommige gevallen volstaat het aanbrengen van verstevigende balken echter. Hou er rekening mee dat je een beroep moet doen op een architect bij werken die te maken hebben met de stabiliteit van de woning.

 

 

 

Prijs dakwerken Mechelen

De kostprijs van dakwerken hangt af van verschillende factoren. Zo zullen de oppervlakte en bereikbaarheid van het dak en de keuze van het materiaal zeker een invloed hebben op de uiteindelijke prijs van de werken.

De prijs voor een gewone dakontmossing ligt gemiddeld tussen 9 en 15 euro per vierkante meter. Voor een ontmossing van het dak met een nabehandeling met een coating betaal je ongeveer 30 euro per m2.

Als je je dakpannen wil vervangen, kan je je verwachten aan een startprijs van ongeveer 25 euro per vierkante meter. Voor het vervangen van een leien dakbedekking beginnen de prijzen vanaf 30 euro per vierkante meter. In beide gevallen is het aanbrengen van isolatie niet inbegrepen. De startprijs voor de plaatsing van een overzetdak bedraagt ongeveer 50 euro per vierkante meter.

Als je de muurplaat van een gordingendak uitgerust met dakpannen wil vervangen, zal de prijs beginnen bij ongeveer 600 euro per strekkende meter.

 

dakwerken mechelen

 

Dakwerker Mechelen vinden: vraag hier offertes aan

Aangezien de prijzen van dakwerkers nogal kunnen verschillen, is het aangeraden om meerdere offertes aan te vragen en goed de prijzen te vergelijken. Ben je op zoek naar een vakman om dakwerken te laten uitvoeren in de regio Mechelen? Via de offerteservice van mijn-dakwerker.be kan je makkelijk prijzen vergelijken. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkend dakwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakwerkers